EtusivuBiopolttoaineetBiolämmitysFaktaaPalvelummeOta yhteyttä

Hake

   

Omavaraista ja puhdasta bioenergiaa

Hakkeella tarkoitetaan hakkurilla koneellisesti haketettua puuta. Sitä tehdään karsitusta tai karsimattomasta kokopuusta, hakkuutähteistä, kannoista tai muusta puujätteestä. Puuteollisuudessa prosessiketju kasvavasta pystypuusta hakkeeksi sisältää monia vaiheita ja tekijöitä, myös välillisesti. Hakkeen tuotannolla on tästä näkökulmasta valtava työllistämisvaikutus kotimaassa.

Hake on metsästä saatavaa puhdasta, kotimaista ja uusiutuvaa raaka-ainetta, bioenergiaa parhaimmillaan. Valtavan energia-arvon siitä saa valjastettua käyttöön kuivana ja oikein poltettuna. Se on kiistatta yksi edullisimmista tavoista lämmittää. Kannattavuus laskelmia löydät tästä linkistä.

Huoletonta ja automatisoitua energiantuotantoa

Hake mahdollistaa puulämmityksen täydellisen automatisoinnin. Käytännössä kaikki nykyaikaiset, oikein suunnittellut, automatisoidut ja huolletut hakelämmitykset, joissa käytetään laadukasta polttoainetta, ovat yhtä helppoja ja huolettomia kuin vanhanaikainen öljylämmitys.

Hakkeen käyttö polttoaineena on erittäin merkittävästi kasvanut lämmitysmuoto Suomessa. Lisääntyvissä määrin haketta käytetään laitoksissa niin lämmön- kuin sähköntuotantoonkin kuten CHP (Combined Heat and Power) -laitoksissa.

Jo vuosituhansia on puu ollut ihmisille tärkein lämmönlähde. Tulevaisuudessa sen merkitys vain kasvaa, kun tietoisuus lisääntyy, energian hinta kasvaa ja omavaraisuuden tavoite- ja tahtotila yhteiskunnassamme nousee.

Lämmityspolttoaine voi kulkea öljyrekalla tai lähipalveluna traktorilla -suoraan kotiin toimitettuna! Kuvassa energiapuun lastaustapahtuma. Puu on menossa haketukseen asiakkaan kotiin.

Tutustu hakelämmitykseen:

Woodchip Boiler https://www.youtube.com/watch?v=9Y18ZHgrAek&app=desktop

Lue hakelämmittäjien henkilökohtaisia käyttäjäkokemuksia tästä linkistä.

 

 

 

 

 


ENREGRENEXPOREGATECCEB
EUBCEBiofuels-2015Bioenergia 2015Agritechnica 2015RENEXPO BucharestACERC
Power & Energy Africa 2015 in Dar-es-Salaam, Tanzania.
Power & Energy Africa 2015 KenyaRENEXPO® BiHtcbiomass2015 The International Conference on Thermochemical Conversion Science
http://kbh.my.gov.cn/http://www.filtechasia.com/en/index.asp
http://www.renexpo-belgrade.com/index.php?id=7&L=1http://www.apbechina.com/index.php?lang=enhttp://www.china-aid.com/en/index.phphttp://www.silverindustry.cn/en/index.htm
http://www.expogr.com/kenyaenergy/index.phphttp://www.expogr.com/kenyaenergy 2017 /index.phphttp://expogr.com/ethiopia/powerenergy/index.phphttp://expogr.com/rwanda/powerenergy/index.phphttp://www.expogr.com/tanzania/powerenergy/index.phphttp://www.silverindustry.cn/en/index.htm
http://www.gehe.cn/index.php?lang=en