EtusivuBiopolttoaineetBiolämmitysFaktaaPalvelummeOta yhteyttä

Palvelumme

Bioenergianeuvoja.fi -internetportaali on bioenergiaa käyttävien tahojen, ammattilaisten sekä erilaisten alaa sivuavien palveluntarjoajien kohtaamisareena, jossa etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan ovi bioenergian mahdollisuuksien maailmaan!

Sivullamme yksittäinen kuluttaja voi tutustua bioenergian käyttöön ja vaihtoehtoihin kattavasti, palvelun tilaaja mahdollisesti löytää asiantuntijapalveluita tarpeisiinsa ja palveluntarjoaja voi tuoda näkyvästi ja kohdennettuna tuotteensa tai palvelunsa esille -suoraan sitä etsivälle. 

Palveluamme kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti palautteen ja kysynnän myötä. Alla otsikoitujen palvelumuotojen kehittelyä jatketaan, mikäli tarvetta ja kiinnostusta niille ilmenee.

Asiantuntijapalvelut

Bioenergian Pikkujättiläinen haluaa tuoda esiin puolueetonta tietoa bioenergia-alaan liittyvistä asioista. Sivustomme kautta voit tilata bioenergiakoulutusta, luentoja, asiantuntijapalveluita. Kehitämme palveluamme kysynnän mukaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi.

Mainonta

Sivustojemme lukijat etsivät laadukkaita bioenergia-alaan liittyviä tuotteiden sekä palvelujen tarjoajia ja tuottajia kuten esimerkiksi lämmityslaitevalmistajia, biokaasulaitostoimittajia, alan lehtiä ja julkaisuja, koneita ja laitteita. Kysy meiltä lisää mainostamisen mahdollisuuksista tämän linkin kautta.

Aloittelevalle bioenergia-alan yrittäjälle voimme tarjota maksutonta mainostilaa starttivaiheessa. Tiedustele lisää aiheesta tästä linkistä.

Yhdistysrekisteri

Ylläpidämme maksutonta yhdistysrekisteriä bioenergia-alalla toimivista yhdistyksistä ja voittoa tavoittelemattomista tahoista. Ilmoita puuttuvista yhteystiedoista tai päivitä yhdistyksenne tiedot meille tästä linkistä.

 

Tekijänoikeudet

Kaupalliseen tai opetusmateriaalitarkoitukseen menevän sisällön käyttö on  hyväksytettävä bioenergianeuvoja. fi -ylläpidon kanssa. Kuvia tai lähdeaineistoa julkaistessa tulee mainita lähdetietona asianosainen internet-sivusto, www.bioenergianeuvoja.fi. 

 


 


ENREGRENEXPOREGATECCEB
EUBCEBiofuels-2015Bioenergia 2015Agritechnica 2015RENEXPO BucharestACERC
Power & Energy Africa 2015 in Dar-es-Salaam, Tanzania.
Power & Energy Africa 2015 KenyaRENEXPO® BiHtcbiomass2015 The International Conference on Thermochemical Conversion Science
http://kbh.my.gov.cn/http://www.filtechasia.com/en/index.asp
http://www.renexpo-belgrade.com/index.php?id=7&L=1http://www.apbechina.com/index.php?lang=enhttp://www.china-aid.com/en/index.phphttp://www.silverindustry.cn/en/index.htm
http://www.expogr.com/kenyaenergy/index.phphttp://www.expogr.com/kenyaenergy 2017 /index.phphttp://expogr.com/ethiopia/powerenergy/index.phphttp://expogr.com/rwanda/powerenergy/index.phphttp://www.expogr.com/tanzania/powerenergy/index.phphttp://www.silverindustry.cn/en/index.htm
http://www.gehe.cn/index.php?lang=en